Udstilling i Hoisdorf (Tyskland)

25-07-2015

Den Tyske Retriever Klub havde inviteret til udstilling i Hoisdorf - lidt udenfor Hamborg. Og med Gabi Orru som dommer skulle vi jo selvfølgelig derned.

Da så vejrguderne lovede uvejr - vind af stormstyrke og skybrud - ja så var vi jo lidt skeptiske. Det eneste vi stort set ikke hvade med var en gummibåd!

Da vækkeuret ringede kl 4 i morges var det godt nok vådt! Regnen silede ned. Bedre blev det absolut ikke jo længere ned vi kom. Men den tyske vejr-tjeneste  Wetter.de havde lovet at regnen skulle stoppe mellem kl 7 og 8. Så da vi ankom til udstillingspladsen 7:45 var det tørvejr. Og det holdt sgu. Ydermere havde samme tjeneste lovet at vejret ville slå pludseligt om fra jævn vind til storm. Det gjorde det også...Netop da vi havde pakket bilen og jeg fik vore kritikker udleveret.

Så på trods af vores skeptiske holdning til diverse meterorlogiske instanser må jeg nok indrømme at jeg fremover stoler mere på de tyske end de danske :)

Men udstillingen....
Vi havde Zoria med i mellemklasse og Dakota i veteranklassen. Zoria fik sit første certifikat i tyskland, og Dakota fik sit andet. Dakota mangler nu et i at blive Tysk Veteran Champion!
En af Jaska's tyske hvalpe blev bedste Toller-hvalp og BIS hvalp 2! Tillykke til D'Artagnan!

Tillykke til Annette med BIR til Cana - for susen hvor så hun lille ud sammen med alle de andre store retrievere :)

Ultimate Web