Velkommen til vores hjemmeside

Kennel Toller´s Delight byder dig hermed velkommen til vores hjemmeside. Besøg også vores anden hjemmeside - www.toller.dk - som primært anvendes som billedgalleri.

Her kan du finde informationer om Nova Scotia Duck Tolling Retrieveren, kaldet "Toller" i daglig tale. Der er også en masse omkring vores hunde og opdræt, og andre nyttige oplysninger og selvfølgelig nogle billeder af vores voksne hunde og hvalpe.

Vi håber du vil finde dig godt til rette her og hvis du er blevet mere interesseret i at høre om racen, eller vores hunde, er du meget velkommen til enten at maile eller ringe til os. Siden er dynamisk og ændrer sig jævnligt, så kom jævnligt tilbage og hold dig orienteret.

Ud over billederne her på siden, har vi billeder liggende 2 steder:

www.pbase.com/tollersdelight/galleries - Billedserver til "korttids-visning" (aktuelle hvalpebilleder, billeder fra udstilling o.lign)

www.toller.dk/galleri - Toller.dk bruger vi som vores permanente galleri. Her viser vi billeder der ikke kun har "nyhedens interesse"

Så er der hvalpe!
Zoria har fået hvalpe. Det skete faktisk allerede mandag d.11. juni. Det var dog ca. 3 dage for tidligt, så der var nogle der var små. Vi ville lige sikre os at det klarede skærene inden vi offentliggjorde kuldet.
Det blev til 1 han og 5 tæver. Alle hvalpe har fundet kommende nye hjem.
I perioden mellem parringen og fødslen kom bekræftelsen på Zoria's INTCH(U) også. Så den kommer også på hvalpenes stamtavle!

Hvalpeplaner foråret 2018
Vi løfter nu sløret for vores kommende planlagte parring. Hanhunden er Kitimat Pistachio - Iago - der til daglig bor i Frankring med sin ejer Bruno Wibaux. Klik på billedet for stor størrelse.
Vi skriver ikke flere op på ventelisten

Toller's Delight Unforgettable Echo (Echo) - Nu også med GULD!

22. marts 2018 var Gea til afsluttende prøve med Echo i Kørekort Til Hund på Guld-niveau.
De bestod med bravour. Dommerens kommentar: Dejligt samarbejde!
Nu har Gea ført alle vore 4 hunde til en bestået Kørekort Til Hund prøve på Guld-niveau. Flot arbejde!

 


Vi ønsker dig en god fornøjelse med dit besøg her.

Hundelegetøj -

Hjemmelavet hundelegetøj sælges. Se her.

 

Link til Raceportæt af Tolleren

Ultimate Web