Velkommen til vores hjemmeside

Kennel Toller´s Delight byder dig hermed velkommen til vores hjemmeside.

Her kan du finde informationer om Nova Scotia Duck Tolling Retrieveren, kaldet "Toller" i daglig tale. Der er også en masse omkring vores hunde og opdræt, og andre nyttige oplysninger og selvfølgelig nogle billeder af vores voksne hunde og hvalpe.

Vi håber du vil finde dig godt til rette her og hvis du er blevet mere interesseret i at høre om racen, eller vores hunde, er du meget velkommen til enten at maile eller ringe til os. Siden er dynamisk og ændrer sig jævnligt, så kom jævnligt tilbage og hold dig orienteret.

Ud over billederne her på siden, har vi billeder liggende 2 steder:

www.pbase.com/tollersdelight/galleries - Billedserver til "korttids-visning" (aktuelle hvalpebilleder, billeder fra udstilling o.lign)

www.toller.dk/galleri - Toller.dk bruger vi som vores permanente galleri. Her viser vi billeder der ikke kun har "nyhedens interesse"

Alle hvalpe fra begge kuld er solgt

Zoria's hvalpe er også kommet

Lørdag d. 4. juli valgte Zoria's hvalpe at komme til verden. Det var lige et par dage for tidligt, men alt går godt. Der var et par små imellem, men de er begyndt at tage rigtig pænt på i vægt.
Pudsigt nok var det nøjagtigt på 1-års fødselsdagen for hendes forrige kuld, så der må være noget med "Independance Day" og Zoria :)

Echo har fået hvalpe

Lørdag d. 20. maj fødte Echo 5 sunde hvalpe. Det er alle hanner.
Vi afventer nu at Zoria skal føde om små 2 uger inden vi endeligt kan begynde at fordele hvalpene, men dem, der allerede er skrevet op til en han, kan så småt se lyset for enden af tunnellen.

 

Corona-situationen gav os grå hår på hovedet!

Lukkede grænser, og hanhunde, der bor i udlandet. Hvad gør man så?

Planen har hele tiden været, at Echo skulle parres med Versace, men grænsen til Tyskland var jo lukket.
Heldigvis havde Gabi et "Gewerbeschein" som gjorde, at hun kunne få udstedt et officielt pendler-bevis og komme op til os med Versace.
Så når Bjerget ikke kan komme til Moses, må Moses komme til Bjerget (egentlig er citatet jo lige omvendt, men jeg kan ikke få mig selv til at kalde Gabi for "Bjerget" :):) )
Som sagt så gjort. Gode, solide parringer. Dette bliver Echo's første kuld, så vi var lidt spændt på hvordan hun tog situationen med Versace - ingen problemer.
Så forhåbentlig kommer der nogle dejlige hvalpe ud af dette i slutningen af juni.

Så kan vi også løfte sløret for at Zoria er blevet parret. Corona-situationen gjorde, at vi lynhurtigt måtte ty til vores "Plan B" hvad hanhunden angår.
Godt nok ikke den planlagte hanhund, men en helt ecceptionel hanhund, som vi før har brugt og har virkelig gode erfaringer med.

Hvalpeforespørgsler, venteliste og besøg. Hvad gør vi?

Vores venteliste er indtil videre fyldt op. Vi skriver ikke særlig mange på ventelisten for ikke at skulle skuffe alt for mange.
Der er i det sidste stykke tid væltet forespørgsler ind i en mængde vi aldrig har set før!
Vi har gemt dem alle i den rækkefølge de er kommet ind. Så skulle der være mange hvalpe, er der ingen af henvendelserne der er glemt!
Vi har jo også haft lukket for besøg. Vi forsøger langsomt at lukke op for besøg igen.
Dog beder vi om at vise hensyn. Vi vil helst have besøg når vejret er godt, så vi kan sidde ude.
Ved det første besøg bedes i kun komme med den helt tætte familie.Når først hvalpene er fødte, bliver der masser af tid til at tage "Tante Anna og Onkel Knud" med på besøg.
Ligeledes frabeder vi os besøg af personer viser symptomer eller har været i kontakt med personer der viser symptomer.
Lars arbejder i medicinalindustrien, og de er enormt hysteriske hvad sygdom angår, og sender folk i karantæne for et enkelt nys!

Fremtiden - hvad bringer den?

Følg med på siden her. Vi kommer snart med yderligere planer.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med dit besøg her.

Link til Raceportræt af Tolleren

 

Ultimate Web