Velkommen til vores hjemmeside

Kennel Toller´s Delight byder dig hermed velkommen til vores hjemmeside.

Her kan du finde informationer om Nova Scotia Duck Tolling Retrieveren, kaldet "Toller" i daglig tale. Der er også en masse omkring vores hunde og opdræt, og andre nyttige oplysninger og selvfølgelig nogle billeder af vores voksne hunde og hvalpe.

Vi håber du vil finde dig godt til rette her og hvis du er blevet mere interesseret i at høre om racen, eller vores hunde, er du meget velkommen til enten at maile eller ringe til os. Siden er dynamisk og ændrer sig jævnligt, så kom jævnligt tilbage og hold dig orienteret.

Ud over billederne her på siden, har vi billeder liggende 2 steder:

www.pbase.com/tollersdelight/galleries - Billedserver til "korttids-visning" (aktuelle hvalpebilleder, billeder fra udstilling o.lign)

www.toller.dk/galleri - Toller.dk bruger vi som vores permanente galleri. Her viser vi billeder der ikke kun har "nyhedens interesse"

En ordentlig omgang hvalpe!

Tirsdag 12. januar fødte Echo 11 hvalpe! 5 hanner og 6 tæver.
Alle er afsat!!

Ventelisterne til 2021

Vores ventelister til kuld, der er planlagt til 2021, er fyldt op.
Vi skriver aldrig ret mange op til hvert kuld, for ikke at skulle skuffe for mange, så indtil videre er det desværre ikke muligt at blive skrevet op til en hvalp lige p.t.
Så snart vi i løbet af 2021 kan se, at situationen ændrer sig (såfremt vi får store kuld, nogle på listen springer fra eller andre årsager) vil vi selvfølgelig ændre på dette.
Derfor har vi også på www.koebhund.dk også ændret tidspunktet for næste kuld til 2022, så vi - måske - ikke får helt så mange henvendelser, som vi må skuffe.

Håber på jeres forståelse.

Hvordan kontakter i os??

Vores kontaktformular bliver i øjeblikket spammet til fra Rusland med 60-70 henvendelser om dagen. Vi har derfor set os nødsaget til at indføre en Captch-godkendelse

 

Fremtiden - hvad bringer den?

Følg med på siden her. Vi kommer snart med yderligere planer.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med dit besøg her.

Link til Raceportræt af Tolleren

 

Ultimate Web